Activitats

ACTIVITATS PER CONNECTAR COS I ÀNIMA
PONÈNCIES I TALLERS

Novetats i esdeveniments

Testimonis

Què diuen de l'Orri

Necessito el contacte amb la natura i moure’m. Els tocs d’explicacions de la natura han estat molt enriquidores per a mí

Joana

Era la primera vegada que em trobava en silenci en grup a la muntanya. El clima del grup aviat em va permetre exposar-me més que de costum.

Dolores

Amb el curs d’Autoconeixement a la Natura he redescobert les coses petites i la màgia dels arbres. El curs és un catalitzador que desperta l’amor i el respecte

Marc

…Amb un acompanyament humà, profund i íntim, he pogut posar consciència a certs aspectes i obrir la possibilitat a la transformació i la construcció de noves maneres de ser a la meva vida.

Anna

Treball personal molt potent que mitjançant l’acompanyament i el suport  de la Sílvia ha significat i significa un viatge d’autoconeixement sanador que em permet sentir i relacionar-me amb la natura, les persones i, en general  amb la vida, de la manera més genuïna.

Gemma

…Un espai cuidat i acompanyat per la mirada amorosa de la Silvia. La seva experiència facilita que cadascú de nosaltres, trobi el seu lloc dins del grup, identificant allò que necessitem per a treballar en els registres que ens va proposant.

Montse