El Centre

Qué és el Centre

L’Orri és un projecte pioner en el desenvolupament de programes i mètodes enfocats a la transmissió de la consciència ecològica amb l’objectiu d’assolir una existència harmònica entre l’ésser humà, la societat i el planeta. Ofereix l’única formació que integra l’aprenentatge personal profund i les disciplines universitàries, amb avançades metodologies de psicoteràpia i coneixements d’avantguarda en ciències com l’ecologia. La capacitació en habilitats relacionals permet proposar canvis duradors al nostre entorn quotidià. Ubicat en un entorn natural vibrant, l’aprenentatge experiencial, interdisciplinari i pràctic, ens prepara per a desenvolupar nous camins personals i professionals en un món en ràpid canvi.

El centre és obert a activitats dirigides al suport del desenvolupament psicoespiritual d’individus i grups.

Per a què és el Centre de Consciència dels Pirineus?

L’Orri és un racó enmig de les muntanyes per viure experiències úniques

L’Orri és desenvolupament d’un mateix i capacitat de transformació

L’Orri és cuidar el nostre entorn i aprendre de la natura

L’Orri és sentiment de comunitat i unitat

Per a qui és l’Orri?

Per persones en evolució

Et planteges canvis a la vida? Vols donar sentit a la teva professió? Vols indagar el teu paper al món? Submergeix-te en els cursos de descoberta o de formació dins la comunitat de l’Orri.

Pels preocupats pel planeta

Som en una emergència climàtica i els governs no avancen. Tu sí. Preparat per canviar i reduir la teva petjada de carboni.

Pels amants de la natura

T’imagines conviure envoltat de natura al mig dels Pirineus? Dormir en el silenci, despertar-te amb l’aire pur, integrar la fauna al cor o sentir la sava dels arbres? Integra la teva passió per la natura al teu camí personal.

Bojos de l’aventura

Travesses de muntanya, excursions, espeleologia, ioga... activitats per descobrir-nos, relacionar-nos i millorar el benestar.

Pels que en volen saber més

A l’Orri som experts en biologia, ecologia, economia, psicologia. esport... i impartim formacions per ampliar coneixements i especialitzar-te en els camps que t’interessen.
Com és el Centre de Consciència dels Pirineus?

El centre es construeix a partir de la regeneració d’una granja de ramaderia industrial en un conjunt d’edificis orgànics en diàleg amb l’entorn natural. Construït amb materials naturals i locals, crea espais interiors càlids i ideals per a l’acollida i l’estudi residencial.

Els edificis orgànics, bioclimàtics i solars passius són energèticament autosuficients i minimitzen la petjada de carboni tant en la construcció com en l’ús. Les aigües residuals creen nous hàbitats d’aiguamoll i es reutilitzen per al reg. La integració paisatgística i la distribució dels equipaments convida a regeneradores passejades per l’entorn.

L'ORRI escalada
QUÈ ÉS UN ORRI?

Un orri és un edifici rústic per a guardar productes agrícoles. En els Pirineus designa la cabana dels pastors. És una paraula que reflexa la vida en comú a les pastures d’estiu, quan aquestes eren punt de trobada i intercanvi entre pobles. Prové del llatí horreum “graner”. El Centre pren aquest mot pels seus significats de comunió entre home i natura, de convivència, d’intercanvi internacional i de reservori de les llavors que germinaran un nou futur.