Viatge de transformació

Del Santuari de Núria a l’Abadia de Sant Martí del Canigó. Una travessa de set dies i sis nits al cor de l’espiritualitat catalana medieval. Una oportunitat per immergir-se a la natura i per sentir l’essència de l’entorn i del nostre interior.

More Info

QUÈ FAREM

Combinarem la marxa nòrdica amb les dinàmiques grupals i de connexió amb la natura. Caminarem per senders de dificultat mitjana, acollits en albergs i refugis de muntanya. Integrarem tècniques corporals i emocionals amb el coneixement ecològic de l’entorn. Completarem el nostre coneixement ecològic amb itineraris d’interpretació dels ecosistemes pirinencs i els seus paisatges humanitzats i xerrades de teoria ecològica. Meditacions guiades, mindfulness, respiració conscient, ioga integral, teràpia d’integració psicocorporal i dinàmiques relacionals.

Trobada a l’estació de RENFE de Ribes de Freser.

MÉS INFORMACIÓ

Descarrega PDF

 Ver todo
More Info

Horario y ubicación
PRÒXIMAMENT
A l’Orri, Campelles, Ripollès

Trobada a l’estació de RENFE de Ribes de Freser.
Precio
Pendiente

Deja un comentario
*
*
*

Matrícula

Al inscribirte recibirás un correo electrónico de confirmación, el pago no será requerido durante el proceso de inscripción.
solo te llamaremos en relación al curso
De conformidad con lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales son incorporados en ficheros titularidad de Compartint Consciència, SCCL con la finalidad poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley puede dirigirse mediante carta a Camí de les Fonts, s/n 17534 Campelles, Ref. Protección de datos.
L'Orri © Todos los derechos reservados 2020 | Política de cookies | Aviso Legal | Política de privacidad