Equipo

Nosotras somos
...
Equip
Sergi Cutillas

Sergi Cutillas és economista. Ha treballat al sector de la banca i en el camp de l’assessorament en política econòmica. És el co-fundador d’Ekona, Centre d’Innovació Econòmica, i col·labora amb el Centre de Consciència dels Pirineus. La seva vocació ha estat assolir la comprensió del funcionament dels sistemes més importants per a l’organització de les nostres vides, en especial els sistemes econòmics i psicològics, amb l’objectiu de contribuir posteriorment a crear patrons més sans en les relacions humanes a gran i petita escala.

...
Fundador
Ferran Pauné

Ferran Pauné és Ecòleg i Enginyer Agrícola especialitzat en socioecologia. Ha treballat al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i col·labora amb diverses universitats. És el fundador del Centre de Consciència dels Pirineus, entre altres iniciatives d’ecologia i consciència ecològica. La seva passió és la natura i la muntanya, i la seva vocació transmetre a la humanitat l’amor i el respecte per la natura.

Colaboradora
...
Col·laborador
Francisco Navarro

Francisco Navarro és doctor en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en Economia Ecològica. És membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, un espai auto-organitzat, dedicat a l’autoformació i la divulgació de la crítica de l’economia política, amb l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat actual envers una societat no capitalista mitjançant la creació i l’impuls del pensament crític des de i per als moviments socials.

...
Col·laboradora
Paloma Gómez

Paloma Gómez Pedagoga i Professora de Ioga per l’Escuela de Yoga “Witryh”, reconeguda per la FEYS (Federación Española de Yoga Satsanga). També ha estat formadora de Professors de Ioga en aquesta escola. Formada com a Ballarina a l’Escola de Dansa del Govern de Navarra, i formada en Dansa-Teatre, porta 10 anys de recerca en Dansa-Ioga. És professora de Dansa i Expressió Corporal, Mestra de Reiki del Sistema Usui Tibetà i Practitioner en Flors de Bach pel Bach International Education Programme.

...
Col·laboradora
Pilar Sandoval Aguado

Pilar Sandoval és Psicòloga-Professional Sanitari per la Universitat de Barcelona. Psicoterapeuta d’Integració psico-corporal, formada a l’ETIP (Escola de Teràpia d’Integració Psico-corporal de Marc Costa Seguí), porta 19 Anys d’exercici de la professió. És facilitadora del Mètode Aberastury, un sistema conscient per la tècnica del moviment.

L'Orri © Todos los derechos reservados 2020 | Política de cookies | Aviso Legal | Política de privacidad