L'equip

L'ORRI SOM
Ferran Pauné
Fundador

Ferran Pauné

Ferran Pauné és Ecòleg i Enginyer Agrícola especialitzat en socioecologia. Ha treballat al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i col·labora amb diverses universitats. És el fundador del Centre de Consciència dels Pirineus, entre altres iniciatives d’ecologia i consciència ecològica. La seva passió és la natura i la muntanya, i la seva vocació transmetre a la humanitat l’amor i el respecte per la natura.

Feliu Funollet

Feliu Funollet i Queixalós és professor emèrit d’Activitats esportives en el medi natural a l’INEFC de Barcelona, doctor en Filosofía i ciencies de l’educació per la Universitat de Barcelona (2002) i llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport. S’interessa pel paper que juguen les emocions durant els processos d’aprenentatge i en el rendiment esportiu, i pels temes vinculats a un desenvolupament del territori que cada cop pugui ser més sostenible.

Silvia Moros
Equip

Silvia Moros

Psicoterapeuta d’Integració psico-corporal, formada a l’ETIP (Escola de Teràpia d’ Integració Psico-corporal de Marc Costa Seguí), porta 20 anys d’exercici de la professió.
Facilitadora de tallers de teatre i dinàmiques relacionals per a infants, adolescents i famílies, s’ha format al Col·legi de Teatre de Barcelona.

Judith Martinell
Col·laboradora

Judith Martinell

Judith Martinell és dissenyadora formada a l’Escola Superior de Disseny ESDI i col·labora amb la comunicació de l’Orri.
És també terapeuta corporal formada en diverses tècniques com Anàlisi psicopostural, Quiromassatge, Kinesiologia, Reflexologia Podal, Drenatge limfàtic, etc.
Amant de la natura i de connectar el TOT integrat que som entre cos, ment, emoció i energia.

COL·LABORADORS
Francisco Navarro
Col·laborador

Francisco Navarro

Francisco Navarro és doctor en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en Economia Ecològica. És membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, un espai auto-organitzat, dedicat a l’autoformació i la divulgació de la crítica de l’economia política, amb l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat actual envers una societat no capitalista mitjançant la creació i l’impuls del pensament crític des de i per als moviments socials.

Sergi Cutillas
Col·laborador

Sergi Cutillas

Sergi Cutillas és economista. Ha treballat al sector de la banca i en el camp de l’assessorament en política econòmica. És el co-fundador d’Ekona, Centre d’Innovació Econòmica, i col·labora amb el Centre de Consciència dels Pirineus. La seva vocació ha estat assolir la comprensió del funcionament dels sistemes més importants per a l’organització de les nostres vides, en especial els sistemes econòmics i psicològics, amb l’objectiu de contribuir posteriorment a crear patrons més sans en les relacions humanes a gran i petita escala.

Paloma Gómez
Col·laboradora

Paloma Gómez

Paloma Gómez Pedagoga i Professora de Ioga per l’Escuela de Yoga “Witryh”, reconeguda per la FEYS (Federación Española de Yoga Satsanga). També ha estat formadora de Professors de Ioga en aquesta escola. Formada com a Ballarina a l’Escola de Dansa del Govern de Navarra, i formada en Dansa-Teatre, porta 10 anys de recerca en Dansa-Ioga. És professora de Dansa i Expressió Corporal, Mestra de Reiki del Sistema Usui Tibetà i Practitioner en Flors de Bach pel Bach International Education Programme.

Pilar Sandoval Aguado
Col·laboradora

Pilar Sandoval Aguado

Pilar Sandoval és Psicòloga-Professional Sanitari per la Universitat de Barcelona. Psicoterapeuta d’Integració psico-corporal, formada a l’ETIP (Escola de Teràpia d’Integració Psico-corporal de Marc Costa Seguí), porta 19 Anys d’exercici de la professió. És facilitadora del Mètode Aberastury, un sistema conscient per la tècnica del moviment.