Formació en ecologia humana


La formació parteix dels coneixements en emergència ambiental per oferir eines personals, grupals i professionals per participar activament de la transició ecològica.

Els cursos de formació amb finalitat professional són en construcció de programa conjuntament amb un equip d’experts interdisciplinari i internacional. S’oferiran a partir de 2021.


La formació aprofundeix en els aspectes clau de les crisis climàtica, de biodiversitat i altres. El material i la informació es treballa grupalment amb mètodes de psicoteràpia, contemplatius, participatius i actius.

Al final de la formació hauràs adquirit els coneixements necessaris per a una anàlisi rigorosa i crítica dels problemes ambientals i socials, a fi i efecte d’abordar-los en les teves realitats quotidiana i professional. Hauràs après i practicat les metodologies de la integració psicocorporal, de meditació i ioga integral, per tal de tenir les competències en gestió les relacions humanes, de grups, networking i governança democràtica. I hauràs començat a sentir, pensar i dissenyar com aplicar-ho al teu àmbit laboral i la teva vida personal.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI I LOCALITZACIÓ:

Pendent

PROFESSORS:
PREU:

Pendent

 

 

 

 

 

 

 Veure totes les activitats