Taller de somnis i els Senoi de Malàisia


Cap de setmana residencial per a recuperar el llenguatge oníric com a eina transformadora del procés de creixement personal-vital. Treballarem des de la perspectiva de la teràpia d’Integració psico-corporal i la visió onírica i social de la tribu dels Senoi de Malàisia.


Es tracta d’un taller vivencial on es mostrarà el camí i es donaran recursos per entrar en el propi somni de forma conscient i sentida, primer des d’un treball individual per aprendre a desxifrar, analitzar i sentir els codis secrets de la narració onírica de l’inconscient i que fan referència als nusos conflictius de la nostra personalitat i a les nostres capacitats instintives, emocionals, cognitives i relacionals. En la segona etapa del taller passarem a sentir el suport i l’abric del grup que ajudarà i potenciarà el procés resolutiu-transformatiu-evolutiu tant de la persona-individu com del grup.


HO FAREM

  • Des d’un acompanyament respectuós del ritme de les persones i grup.
  • Des de la no interpretació per part dels terapeutes per afavorir la capacitat d’autoanàlisi i de consciència profunda i sentida dels participants (conscienciar defenses-cuirasses, conflictes interns i relacionals, aspectes biogràfics que ens condicionen i capacitats).
  • Inclourem un treball de sensopercepció i consciència corporal, propostes individuals i dinàmiques grupals.

TALLER DIRIGIT A

Professionals de la salut i l’educació, creatius i artistes, persones en procés personal i a tota persona que senti interès en endinsar-se en l’autoconeixement personal.

Nota: Es pot treballar tant amb somnis recents com antics, així com amb imatges que sorgeixin de manera espontània en estat de vigília.

 

 


INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI I LOCALITZACIÓ:

PRÒXIMAMENT
A l’Orri, Campelles, Ripollès

FACILITADORES:
PREU:

Pendent

 

 

 

 Veure totes les activitats